Du är här

100 % nöjdhet

Varje år mäter Socialstyrelsen nöjdheten ute i vårdverksamheter och boenden. Det är en mängd frågor som ställs till anhöriga och brukare om hur nöjda de är med den omvårdnad och det bemötande de och deras närstående får.

Resultatet för 2015 presenterades under våren 2016 och det visade sig att just vi uppnått siffror som säger 100% nöjdhet. Nu under 2017 jobbar vi vidare för att bibehålla enn omvårdnad med hög kvalitet.

Vi blev först chockade, men när vi sen förstod att det var sant, uppstod jubel och sång i vårt hem. Vi har nu fattat att det vi gör är något riktigt bra och att vårt sätt att arbeta gav ett resultat där många andra är nöjda. Bättre kan det ju nästan inte bli. Efter att den första chocken hade lagt sig, kom känslan av stolthet. Stolthet över det vi gör och att vara en del av Backebos vardag.

Det var också en välkommen bekräftelse och belöning för allt vårt slit de senaste 5 åren och mest glada är vi för att våra boende och anhöriga är nöjda.
Nu börjar vi vårt arbete för nästa mål med att bibehålla den nivån vi har i vår omvårdnad idag men också fortsätta utveckla det vi gör i vår vardag. Vi tänker inte slå oss till ro. Det finns mycket mer vi kan göra för att erbjuda ännu bättre omvårdnad.

Ett stort TACK till alla våra anhöriga som är en viktig del av den omvårdnad era anhöriga får och som gillar det vi gör.

 

Här kan du läsa mer om oss:

Anhörigdag på Backebo

Kvalitet till 100 %

Skratt och respekt är viktigt på Backebo (Norra Skåne 2016)

Mycket skiljer bäst från sämst i vården (Norra Skåne 2016)

Måste man gå och lägga sig sju? (Norra Skåne 2016)